Els equips de futbol, fubtol sala i hoquei comencen el 2017 amb plats forts

Esperem que els torrons, les neules i els polvorons no els notin molt els esportistes ripolletencs perquè el 2017 comença farcit de partits importants, autèntics plats forts. El CF Ripollet estrenarà el 2017 amb un ós dur de rossegar. L’Andorra visitarà el Municipal de Ripollet com a segon classificat a un punt de distància del líder. A favor el Ripollet rendeix a bon nivell contra els rivals més complicats, així ho demostren els dos empats contra el primer i el tercer classificat. El Futbol Sala també jugarà contra el segon classificat, el Bisontes Castelló. Els homes d’Oruj viatjaran a terres valencianes en busca del tercer triomf de la temporada. Per la seva banda l’Hoquei rebrà al Mollet HC, un rival directe per la salvació.
Els molletans arribaven un punt per sobre del Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies