La pintura s’apodera de la Gala de Nadal del Club de Patinatge Artístic de Ripollet

Anualment, per les dates nadalenques, el Club de Patinatge Artístic del poble organitza una gran Gala de Nadal per acostar a Ripollet la seva feina.
Enguany, els patinadors i les patinadores del Club han escollit la temàtica de la pintura per elaborar les seves coreografies. Sota el nom ‘Una tarda al museu’ els patinadors recrearan alguns dels quadres més famosos de la història de l’art com per exemple el ‘Naixement de Venus’ de Botticelli, ‘Les Menines’ de Velázquez, ‘La persistència en la memòria’ de Dalí, ‘Els girasols’ de Van Gogh o ‘El Guernica’ de Picasso a més de representar altres artistes com Frida Khalo o Joan Miró.
La Gala es farà el dissabte dia 7 a les 17.30 h al Pavelló Municipal Joan Creus. L’entrada valdrà 2,75 euros. L’actuació comptarà amb el bo i millor del Club ja que hi participaran els internacionals Llorenç Alvárez, Anna Rabassa i Elna Frances. Tota la Gala està organitzada i coordinada per l’entrenadora Janet Ruiz.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies