Els Reis de l’Orient estaran acompanyats a la cavalcada pels Gegants de Ripollet

Melcior, Gaspar i Baltasar, els tres Reis d’Orient, ja han arribat a Ripollet. Després de recollir les cartes dels infants, Ses Majestats ja s’estan preparant per recórrer els carrers del municipi amb les seves impressionants carrosses i repartir regals i desitjos durant tota la nit. La cavalcada, organitzada per Ripollet Costums i Tradicions, serà aquest dijous 5 de gener a partir de les 17.30h al barri del Pont Vell, on es farà la benvinguda dels Reis d’Orient. Tot seguit, la Comitiva Reial anirà fins al Parc del Riu Ripoll, al costat de l’Ajuntament, a recollir les claus de totes les cases entregades per l’alcalde i a escoltar els desitjos dels infants de Ripollet.
La cavalcada s’iniciarà a les 19h al carrer Balmes i seguirà el recorregut habitual, posant el punt i final a l’avinguda Maria Torras.
Com és habitual, les carrosses, un total de set, estaran acompanyades pels membres del gimnàs Diver-fit, que faran gala de les seves millors coreografies. Enguany, la Comitiva Reial comptarà també amb els Gegants de Ripollet a la darrera carrossa hi viatjaran el Jordi, la Mariona, el Gonçal i la Teresa.
.
Horari de la Nit de Reis
17.30h – Ctra. de l’Estació – Benvinguda als Reis de l’Orient al barri del Pont Vell
.
18h – Parc del Riu Ripoll – Acte de lliurament de les claus de totes les cases
18.30h – Carrer Balmes – Inici de la Cavalcada
.
Recorregut de la Cavalcada 
Sortida des del carrer Balmes, carrer Sant Jaume, carrer València, Rambla Sant Jordi, Rambla Sant Esteve,
Rambla Pinetons i avinguda Maria Torras.
Els caramels que es llencen durant la cavalcada són sense gluten.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies