El ripolletenc Samuel Valiente presenta la seva novel·la ‘Solo’ entre amics i familiars

El periodista ripolletenc Samuel Valiente, que va formar part de la redacció de la Revista de Ripollet, ha publicat recentment la seva primera novel·la, titulada “Solo” sota l’editorial Milwaukee. Després de presentar “Solo” a Barcelona i Madrid, el passat 27 de desembre Samuel Valiente va acostar la novel·la a la taverna Gurri de Ripollet de la mà del Racó de les Lletres Locals.
A la presentació, Samuel Valiente va estar envoltat de familiars i amics i acompanyat pel també ripolletenc Benja Villegas, un dels primers en llegir la novel·la i acompanyar a Valiente en l’aven­tura d’escriure-la. Samuel Valiente va parlar sobre el procés d’escriptura i publicació del llibre i va donar quatre apunts sobre el seu ar­gument. “Solo” explica la història d’en Fer, un jove de 25 anys que després de 10 anys de relació amb el seu primer amor, es troba solter per primera vegada a la seva vida. La novel·la tracta del procés emocional després de la ruptura amb un estil directe i àgil amb grans dosis d’humor.
Després de la presentació, l’autor ripolletenc va vendre i signar un bon grapat d’exemplars de “Solo”. Per als que encara no tenen la novel·la, la podran trobar a la Papereria Quatre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies