L’OMIC s’ofereix per ajudar als veïns que vulguin reclamar per les clàusules sol

Una recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea obliga als bancs a retornar als clients els diners que van pagar en aplicació de les clàusules sol a les hipoteques en considerar que eren abusives i poc transparents. Es calcula que a tota Espanya la banca haurà de retornar uns 4.200 milions d’euros. Abans d’aquesta sentència hi havia resolucions que obligaven als bancs a retornar els diners cobrats des del 2013 i algunes entitats ja ho havien fet. Però la novetat de la sentència d’aquest desembre és que assenyala que els bancs han de retornar també els diners cobrats en anys anteriors.
L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, coneixedor que hi ha molts veïns que han signat hipoteques amb clàusules sol s’ofereix per assessorar als afectats i facilitar-los la documentació per reclamar.  Per contactar amb l’OMIC cal adreçar-se al carrer de la Salut, 1, per telèfon al 93 504 60 17 o bé a omic@ripollet.cat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies