Veïns del carrer Sant Sebastià es queixen de la brutícia i la presència de rates

Pudor a pixums, excrements de gos a la vorera, brutícia a l’entorn dels contenidors, residus al talús que dóna a l’autopista i l’existència de rates són alguns dels elements del dia a dia en el carrer Sant Sebastià. Els veïns, molestos amb la situació i la manca de neteja, ho denuncien a l’ajuntament des del passat mes de setembre i es queixen “que tot continua igual”.
Precisament la setmana passada la Generalitat, a petició de l’Ajuntament, va reparar la tanca que impedeix l’accés al talús de l’autopista i que estava trencada des de feia temps però a l’espai continua havent residus diversos, restes d’una tanca anterior i brutícia. Una situació que arriba a la vorera i a l’entorn de la Font del Petricó, amb una bassa d’aigua bruta i manca d’enllumenat. Tot plegat, una situació d’abandonament que molesta als veïns i que consideren es troba en l’origen de les rates que “cada nit es poden veure passejant per la vorera”, expliquen.
Malauradament la presència de rates es dóna també a d’altres punts del municipi, havent-se registrat queixes al carrer Nou, Fontanella o Mercè, entre d’altres. Preguntada al ple per aquesta qüestió la tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, va explicar que es deu a la brutícia del clavegueram i que per netejar-ho necessiten una planimetria que no hi ha i que faran aquest any.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies