Cara i creu per al Tennis Taula: Triomf del femení (4-3) i derrota del masculí (5-1)

Imatge d'arxiu en un partit de lliga a casa // RdR
Cap de setmana de sensacions contrastades per al Club Tennis Taula Ripollet. Els nois es van endur una dura derrota contra el Borges (5-1) mentre que les noies van aconseguir una victòria molt treballada contra el Vincios (4-3).
Els nois s’enfrontaven a un rival complicat que té l’objectiu d’aconseguir una plaça per l’ascens. La diferència de qualitat entre els dos equips va fer que el Ripollet no convoqués a l’Albert Kenji perquè pogués descansar. En lloc seu, per poder foguejar-se, va jugar Julio Andrade que casualment es trobava amb el seu germà, jugador del Borges. Els ripolletencs van donar la sorpresa en el primer punt que va aconseguir Miquel Arnau. Però només va ser un miratge.
Per la seva banda les noies van patir de valent per guanyar un duel que va durar més de tres hores. El xoc va estar tant disputat que es van veure targuetes grogues, un fet poc comú en el Tennis Taula. Les ripolletenques van començar perdent el primer punt, però Aina Mogas i Mireia Peretó van capgirar el marcador. Les gallegues van empatar en el següent punt però Peretó va tornar a avançar al Ripollet. En l’últim punt les gallegues van tornar a empatar el partit i tot es va haver de decidir en els dobles. Peretó colze a colze amb Lidia Rico van firmar un 3-2 que va valer la victòria definitiva. Dos punts que es van aconseguir contra un rival directe.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies