Una falta amb el temps esgotat deixa a l’Handbol sense victòria al derbi (26-26)

Setze jornades i quatre mesos després l’Handbol aconsegueix puntuar per primera vegada aquesta temporada. Un punt necessari veient la mala ratxa, però que va deixar a l’equip amb un mal regust de boca. Els ripolletencs van arribar a l’última jugada del partit un gol per sobre al marcador i amb un home més en el camp. El segon equip del Cerdanyola va apurar l’últim atac del duel i en va treure una falta directa amb el temps esgotat. Amb un toc de sort i d’èpica la pilota va entrar i el Guiera va embogir amb l’empat definitiu (26-26).
Des del primer minut es va veure que el partit estaria disputadíssim. El Ripollet, com és habitual en les últimes jornades, es va avançar al marcador però el filial cerdanyolenc no es despenjava del marcador. Els locals van aconseguir capgirar el resultat i anar ells per davant fins a la mitja part, on els dos equips van arribar empatats a 11. Un resultat que parlava molt bé d’ambdues defenses. A la represa el canvi en la porteria ripolletenca va fer que els locals es distanciessin en el marcador. La sangria es va aturar amb l’entrada d’Ivan Baño, el millor dels ripolletencs. El porter va fer un recital d’aturades que van donar ales a l’equip, però no va poder evitar l’últim gol local.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies