L’Handbol juga la millor primera part del curs però llença el duel a la segona (31-41)

Cara i creu el diumenge pel matí al Joan Creus. Els homes d’Oscar Aguilar van mostrar la seva millor versió durant els primers trenta minuts dominant al Montgrí, però després de la mitja part els ripolletencs es van esfondrar de manera quasi bé inexplicable i van tornar a perdre de golejada (31-41).
Els ripolletencs van sortir crescuts després de l’empat contra el Cerdanyola B. Des del xiulet inicial van imposar el seu ritme i van avançar-se al marcador. Un inspirat Gerard Jordana movia l’equip amb jugades de molta qualitat. A més, la defensa local va contenir els atacs dels torroellencs. Aquesta fórmula va permetre que els ripolletencs arribessin a la mitja part amb dos gols de marge per primera vegada aquesta temporada (20-18).
Però a la represa ningú s’esperava la devallada dels locals. Poc precissos en atac van encadenar errors importants. Xuts a les mans del porter rival i passades sense sentit van generar un seguit de contratacs que el Montgrí va aprofitar a la perfecció. Tot aquest escenari juntament amb la lesió de Sergio Torres, un dels millors a les files del Ripollet, van enfonsar a l’equip una mica més en la última posició.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies