Albert Vilardell s’imposa al torneig estatal infantil i a més Marc Miró 5è i Lídia Rico 8a

El CTT Ripollet va viure el passat cap de setmana a Valladolid dues grans jornades. L’entitat local portava a nou jugadors al Torneig Estatal i tornava amb un nou campió, un 5è i un 8è lloc com a resultats més destacats.
El gran èxit va ser la victòria aconseguida per l’infantil Albert Vilardell. El ripolletenc es va imposar primer en la fase de grups amb ple de victòries, cinc de cinc i després al quadre va afegir quatre victòries més per endur-se el torneig estatal en una final que va guanyar 3 a 0 davant Arnau Pons, d’Esparreguera. També va estar brillant Marc Miró, en la categoria aleví. Miró va perdre la possibilitat de lluitar pel títol en perdre als quarts de final però es va refer guanyant dos partits més i fent-se així amb la 5a posició final. En l’apartat femení va destacar Lídia Rico qui va arribar a la 8a posició a la categoria juvenil on Mireia Peretó i Aina Mogas van caure als setzens de final. També als setzens va caure Raul Porta en la categoria sub23.
A més, la benjamí Miriam Parente va perdre en els trenta-dosens de final i l’aleví Pau Vicente i el sub23 Albert Matsuoka no van poder accedir a disputar el quadre final. Tot plegat, uns grans resultats pel club local.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies