El Femení del Futbol Sala s’imposa a casa a l’Escola Pia Nostra Senyora (4-2)

Bona victòria de les noies del Futbol Sala davant de l’Escola Pia Nostra Senyora al Pavelló Joan Creus. Les ripolletenques es van fer amb tres punts importants per deixar enrere la zona de descens contra un equip de la zona mitja de la taula, i per tant, teòricament superior (4-2).
Les noies de Sergio Oruj es van avançar ben aviat. Al minut 2 de partit Sara Hernández va inaugurar el marcador. Les ripolletenques van estar molt més fines de cara a porteria i en el minut 9 van fer el segon obra de Nerea Álvarez. Les barcelonines no volien llençar el partit tan aviat i van escurçar distàncies dos minuts després. Però abans d’arribar a la mitja part el Ripollet tornaria a enviar la pilota al fons de les xarxes gràcies a la diana d’Ester Gimeno. A la segona part l’Escola Pia va tornar a retallar distàncies al minut 26. Però les noies del Ripollet van certificar la victòria amb el gol de Marta Colomé al minut 32.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies