El Futbol Sala surt de l‘última plaça gràcies al triomf contra el Catgas B (5-2)

El primer equip del Futbol Sala comença a mirar cap amunt, i més després de l’important triomf davant el filial del Catgas Santa Coloma (5-2). Amb aquesta victòria els homes de Sergio Oruj surten de l’última plaça de la classificació momentàniament.
El partit va començar amb els dos equips bolcats a la porteria contraria, però cap dels dos estava fi de cara porteria. Però cap a l’equador del primer temps els visitants es van avançar amb un pilotada llarga que el pivot va aprofitar a la perfecció. Però els ripolletencs no es van atemorir i després de treure des del punt central David Capel va empatar el matx. Capel va tornar a marcar i abans de la mitja part els ripolletencs van fer el tercer gol local.
A la represa els vermells tenien la possessió però els colomencs les ocasions. El filial del Catgas va posar a prova al porter local, David Guerra, i va collar al Ripollet fins que va fer el 3 a 2. Amb la intenció de remuntar el partit van utilitzar el porter-jugador però aquesta jugada va afavorir els interessos locals. Els ripolletencs van defensar perfectament i van convertir dues contres en gol per arrodonir el marcador i tancar així un resultat magnífic per pensar en la salvació.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies