Carlos Grillo i Eric Llansá aconsegueixen l’or a l’SpainSkills, campionat nacional d’FP

La setmana passada, Madrid va acollir la celebració de l’SpainSkills, el Campionat d’Espanya de Formació Professional, on hi van participar tres alumnes de l’Institut Palau Ausit: Daniel Encinas, a la modalitat de Control Industrial i Carlos Grillo i Eric Llansà, a l’skill de Mecatrònica. Grillo i Llansà, estudiants de la doble titulació d’Automatització i robòtica industrial i Mecatrònica industrial, van aconseguir fer-se amb l’or davant els altres competidors de la resta de comunitats autònomes.
Amb aquest resultat, ambdós estudiants s’han classificat per participar el proper mes d’octubre al campionat del món, el WorldSkills, que se celebrarà a Abu Dhabi, i al setembre de 2018 al campionat d’Europa, l’EuropeSkills, a Budapest.
Daniel Encinas, per la seva banda, també va completar una molt bona competició i va estar lluitant per les medalles fins al final a la modalitat de Control Industrial.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies