Els Escacs tanquen un any de transició amb una segona posició del primer equip

El Club d’Escacs Ripollet diu adéu a la Lliga com a segon classificat. En una temporada d’impàs per a l’entitat per les nombroses baixes l’objectiu era que el primer equip es mantingués en el grup II de Primera Provincial, i només per una ronda s’han quedat a les portes de l’ascens, el Sant Quirze va empatar a punts i per un desempat informàtic i estadístic han pujat ells de categoria. Un possible ascens a Preferent que l’any passat ja van assaborir però es van veure obligats a renunciar: “no teníem quantitat ni qualitat per estar a Preferent”, reconeix Eloi Serrano, el president.
La diferència d’enguany és que si s’hagués assolit l’ascens l’equip s’hagués quedat a Preferent. Però el club podrà acabar d’enfortir el teixit de socis una temporada més per acabar de donar el salt definitiu. Sobretot que siguin de Ripollet, o bé gent de fora que creguin amb el projecte. “Nosaltres no fitxarem a ningú a base de talonari ni tampoc els persuadirem, han de ser ells qui s’engresquin amb el projecte”, assegura Serrano. Al final el club vol ser una entitat esportiva que aplegui gent que indiferentment de l’edat vulgui passar una bona estona gaudint dels escacs.
Una idea que ha agafat encara més força amb la nova junta, una junta que s’ha rejuvenit amb una mitjana d’edat de 23 anys. Amb una nova direcció controlant l’entitat esportiva i la instal·lació de la seu a les afores del poble el club va perdre efectius, tot i que l’espai és molt millor:“En el nostre any de transició treure aquests resultats ens fa immensament feliços”. Tot i les dificultats i el poc pressupost la majoria d’equips han tancat les lligues en bones posicions: el segon equip es va salvar a Segona Provincial i el Sub12 A i el Sub12 B segons i primers respectivament.
Captació de socis  
El club busca nous socis per omplir la seu que es troba al carrer Sant Sebastià, 26. El telèfon del club és el 603.23.33.06.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies