La policia local patrullarà de paisà per multar a qui no reculli les caques de gos

L’Ajuntament ha decidit fer un pas més en la lluita contra els excrements de gos al carrer. Des d’aquesta setmana dos agents de la policia local en cada torn visitaran de paisà els parcs per  vigilar que els propietaris de gossos recullin els excrements i en cas de no fer-ho posaran multes de fins a 150 euros.
“Els que no recullen les caques són una minoria i ara el que volem és poder detectar-los, trobar-los i poder arribar a sancionar”, comenta l’alcalde, JM Osuna, qui explica que no es tracta de cap campanya recaptatòria i que es posa en marxa perquè “s’ha vist que totes les accions de sensibilització fetes fins ara no han estat suficients”.
Precisament l’enduriment de les mesures arriba un any després que es posés en marxa la campanya ‘Una altra caca més’ que es va iniciar amb una festa al parc Rizal. Més recentment s’ha insistit en la sensibilització amb la instal·lació de 90 cartells contra actes incívics als parcs on s’expliquen les multes aplicables. La meitat d’aquests cartells, que s’han distribuïts pels parcs i zones verdes, estan dedicats als excrements de gos.
També més neteja
En paral·lel a aquestes accions des de l’Ajuntament també s’han reforçat les tasques de neteja i manteniment a través de plans d’ocupació. Ara ja hi ha personal dedicat a netejar els parcs els cap de setmana i a partir del 3 d’abril i fins a finals d’octubre es farà també una campanya especial de neteja a través d’aigua a pressió a les zones més brutes del municipi. El regidor de neteja de la via pública, Santos Gómez, ha explicat que “s’ha fet un estudi amb Urbaser i Ripollet Viu i s’han identificat els 42 espais més necessitats”, que serà un s’actuarà en aquesta acció especial.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies