El femení del Futbol Sala s’ha de conformar amb l’empat contra Les Corts UBAE (3-3)

Les noies del FS Ripollet segueixen la seva lluita particular per intentar escalar posicions a la Divisió d’Honor. El passat dissabte per la tarda les ripolletenques van sumar un punt després de veure com Les Corts UBAE aconseguia empatar a les acaballes del matx (3-3).
Les barcelonines van ser les que van colpejar primer. La jugadora rival Clàudia Aguila va marcar al minut 18, però les ripolletenques no van trigar en reaccionar i un minut després retornava l’empat al marcador gràcies a la diana de Joana Balcells. A la represa l’encert d’ambdós equips va millorar. A la mitja hora de joc les noies entrenades per Sergio Oruj aconseguirien avançar-se per primera vegada en el duel gràcies al gol de Sara Hernández. Dos minuts després la mateixa jugadora tornaria a marcar per posar de cara el partit per a les ripolletenques. Però l’alegria local no va durar gaire. Un minut més tard les barcelonines van respondre amb el 3 a 2.  En el tram final a les ripolletenques els va tocar patir de valent per defensar el porter-jugador que van proposar Les Corts i en l’últim minut van rebre l’empat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies