La sisena posició de les joves palistes del CTT mostra la seva vàlua a Divisió d’Honor

El Club Tenis Taula Autoescola Tatchepol Ripollet va tancar aquest passat dissabte la seva participació a la Divisió d’Honor Femenina. En el primer any en aquesta categoria les quatre jugadores han acabat en una meritòria sisena posició, i més tenint en compte la joventut de les seves integrants, ja que Aina Mogas, Lidia Rico, Mireia Peretó i Elena Parente estan en etapa de juvenils.
Diumenge passat van posar la cirereta a la temporada amb un triomf aclaparador sobre el Cinania. Peretó va obrir el matx amb un incontestable 3 a 0. En el següent cara a cara Parente va haver de lluitar una mica més però es va endur el punt (3-2). Mogas va mostrar el mateix nivell que Peretó i va firmar un altre 3 a 0. Primer Peretó i després Mogas van repetir el mateix resultat (3-0), i en l’últim punt Parente també va repetir el seu resultat anterior (3-2).
Les gallegues comparteixen la condició d’equip més jove amb les ripolletenques, però a diferència de les jugadores locals han tancat la temporada sense cap victòria. Aquesta dada parla molt bé de la feina de les joves palistes locals. “Ens em trobat amb equips forts, amb jugadores veteranes, algunes estrangeres, i el balanç ha sigut molt positiu”, valora Ramón Argenté, l’entrenador. Les quatre jugadores de la casa tenien l’objectiu de salvar-se, però la Federació va trucar amb una sorpresa: “Ens van comunicar que hi haurà alguna renúncia que ens permetrà jugar la promoció d’ascens”, relata Argenté. L’ascens a la Superlliga permetria fer menys quilòmetres, ja que el Vic, el Calella o el Mataró juguen la categoria, res a veure amb els viatges a Galícia o Andalusia. Però el club ho ha desestimat per la falta d’experiència. Argenté reconeix que en alguns moments de l’any ha faltat “maduresa en el joc”, ja que menys la derrota contra el Torrelavega, totes les altres van ser derrotes ajustades que es van decidir per la veterania rival. Pas a pas, cal seguir creixent.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies