El nois del Tenis Taula tornen d’Andalusia amb la permanència sota del braç

L’Óptica Ramon Llull CTT Ripollet va marxar aquest cap de setmana d’Andalusia amb la feina feta. Els ripolletencs van jugar dos partits a terres andaluses amb resultats diferents: dissabte per la tarda van derrotar als Maristas de Huelva (1-5), una victòria contra un rival directe que assegurava seguir un any més a Divisió d’Honor. Amb els deures fets el diumenge van jugar contra el CajaSol Hispalis, equip de la zona alta de la taula que li va costar guanyar als ripolletencs (4-3).
En el duel contra els de Huelva el Ripollet va sortir molt fort. Raúl Porta va posar de cara el partit guanyant el primer punt (1-3). Miquel Arnau va suar de valent però es va imposar al palista andalús (2-3). Albert Kenji Matsuoka ho va tenir més fàcil (0-3), i Porta i Arnau van repetir resultat en els altres duels. Amb el partit dat i beneït Matsuoka no va poder fer el ple.
Contra els sevillans el partit es va decidir al desempat. Porta va començar guanyant (1-3), però Arnau i Matsuoka no van poder imposar-se en els seus cara a cara. En el següent punt Arnau va retornar l’empat (0-3). Porta no va poder amb el seu rival (3-0) i Matsuoka va forçar la pròrroga (0-3).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies