Centenars d’escolars planten una trentena d’arbres fruiters al costat de l’Horta Social

El Dia de l’Arbre va celebrar el passat divendres 7 d’abril la 27a edició. En aquesta ocasió la regidoria de medi ambient va optar per portar als escolar, gairebé 250 alumnes de 6è de primària de les escoles Escursell, Ginesta, Tiana, Sant Gabriel, Clavé i FEDAC, fins a l’Horta Social. Fins allà van anar acompanyats per alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil i Integració de l’Institut Lluís Companys i un cop a la zona de plantació van rebre l’ajuda i assessorament de personal de l’empresa Jardinet i usuaris de l’Horta Social. L’objectiu era plantar una trentena d’arbres entre xipresos i fruiters (codonyers, ametllers, cirerers, figueres, caquiers, ginjolers, pomeres, perers  cirerers i nesprers). Els arbres s’han instal·lat al costat de l’Horta Social i a tocar també de la nova construcció que s’està aixecant i que servirà d’aulari i d’espai comú dels horts municipals. Com és habitual els alumnes van passar una bona estona fent la plantació i molts descobrint un nou espai del poble.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies