La Plataforma pels Refugiats acosta el conte ‘Amic meu!’ editat per voluntaris

L’Open Cultural Center, organització de voluntaris que duu a terme tasques educatives i culturals amb els refugiats dels camps de Grècia, ha publicat recentment el llibre “Amic meu!”, un conte format per dibuixos i textos breus fets per alguns dels infants que viuen al camp de refugiats de Cherso relatant la seva experiència. Per tal d’acostar-lo a la població, la Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet va organitzar en el marc de la celebració de Sant Jordi la presentació del llibre a càrrec d’Io Valls, una de les voluntàries de l’Open Cultural Center. Mentre alguns dels infants i adults presents llegien fragments del llibre, l’Io explicava les situacions viscudes. Tal i com va explicar la voluntària, el llibre està format per quatre parts: la vida a Síria abans i durant la guerra, el viatge cap a Europa, la vida al camp i el seu futur. “Aquests nens encara estan al camp de refugiats, però estudien, tenen ganes d’aprendre, jugar a futbol, fer música i oblidar el que estan vivint i el que han patit durant la guerra”, relatava l’Io Valls.
L’Open Cultural Center ha posat a la venda el llibre “Amic meu!” a un preu de 10 euros, que es destinarà a poder seguir amb els projectes dels diferents camps de refugiats on treballen els voluntaris de l’organització.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies