L’Handbol tanca la lliga com a cuer i intentarà donar millor imatge a la Copa

L’Handbol Ripollet torna al punt d’on va partir la temporada 2013/14. Aquell any l’equip va pujar de Tercera (l’actual Quarta Catalana) a Tercera Preferent. La següent campanya els ripolletencs van tornar a pujar de categoria arribant a la Segona Catalana. Així el curs 2015/16 començaven en aquesta categoria que des de la refundació del club no s’havia arribat a jugar, però a mitjans d’aquell any l’equip va començar a punxar i va perdre la categoria. Aquest any el primer equip només ha sumat cinc punts, amb dues victòries i un empat, i amb aquests resultats tan negatius suma el segon descens consecutiu. La falta d’efectius i el poc ‘feeling’ amb el primer entrenador del curs han estat les principals raons pel retorn a Quarta Catalana.
Un nou repte per netejar la cara
Ara els homes d’Óscar Aguilar jugaran la Copa. El torneig començarà el cap de setmana del 13 i del 14 de maig. Durant la fase de grups rebran a casa al Sant Just i l’Esplugues C i viatjaran a Agramunt per jugar contra el Torró d’Agramunt. Per superar la fase de grups només val ser primers.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies