El ple aprova una modificació de crèdits de 1,2 milions per finançar inversions

El ple ordinari més curt d’aquest any, poc més d’una hora de durada, va deixar l’anunci d’un bon grapat d’inversions. El govern portava a la sessió l’aprovació d’una modificació de crèdits de més d’1,2 milions d’euros que serviran per finançar prop d’una vintena de projectes.
El que suposa més inversió és el de millores a la via pública que inclou repintat i asfaltat de carrers i millora de voreres. Es destinaran també més de 200.000 euros a reparar la font ornamental del parc del Riu Ripoll per tal de tornar a posar-la en marxa i acomplir així amb la moció aprovada el passat mes de novembre. S’inclouen en aquest paquet d’inversions obres en instal·lacions esportives com l’ampliació de la pista d’atletisme amb dos carrers més, el tancament de sala de monitors de la piscina o el tancament perimetral de la pista del pavelló Joan Creus. També hi ha millores en la xarxa de carrils bici amb la compra de separadors i actuacions al carril del riu amb Montcada i el trasllat del de la carretera Santiga a Torrent Tortuguer, tots dos amb finançament també d’altres administracions.
Obres a les escoles, millores en el sistema informàtic, una rotonda al carrer Indústria i el paviment de l’aparcament que hi ha al costat del Martinet són altres de les inversions previstes i que seran finançades amb aquests diners.
La modificació de crèdits es va aprovar amb el vot favorable del govern, la regidora no adscrita i Esquerra Republicana, des d’on la regidora Lurdes Serra va assenyalar que “no consideren prioritari que es torni a posar en marxa la font del parc del riu Ripoll”. La resta de grups es van abstenir. El regidor del PDeCAT, Xavier Peñarando, va apuntar que caldria que inversions com les d’esports s’haguessin consensuat abans al Consell d’Administració del PAME i des del PSC, Luís Tirado, va assegurar que ells “tindrien un criteri diferent a l’hora de fer les inversions”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies