La Festa en Verd promociona amb actes i tallers diversos l’ecologia i la sostenibilitat

Diumenge passat, 7 de maig, el Parc del Riu Ripoll va acollir la Festa en Verd, l’acte central del programa d’actes del Ripollet Cultiva’t, un programa per fomentar la pràctica de l’horticultura urbana i l’ecologia. Així, al llarg de tot el matí es van instal·lar diferents estands on es va oferir informació de col·lectius com Som Energia o Som lo que sembrem i el grup de consum La Carxofa Rebel, entre d’altres. També hi van ser presents la Casa Natura, la cooperativa Jardinet i la Biblioteca, que va oferir un recull de llibres sobre horticultura així com també un conte per als més petits, i alguns comerços de productes ecològics. Els assistents van poder gaudir d’un circuit de bicicletes, un taller de planters, ioga, jocs infantils, exposicions i fins i tot també un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. Per tancar la Festa, l’Associació d’Aturats va fer una fideuà pels assistents. Aquesta vegada, el sol va brillar amb intensitat a la Festa en Verd, a diferència de l’any passat que es va haver de suspendre la festa a causa de la pluja.Al llarg de les darreres setmanes s’han dut a terme diverses activitats relacionades amb l’ecologia i l’horticultura dins del Ripollet Cultiva’t, com tallers, xerrades o algunes visites guiades a l’horta social.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies