La PAH celebra aquest dissabte el seu 5è aniversari amb una festa al parc Rizal

Cinc anys de lluita i suport mutu. Cinc anys reivindicant davant hipoteques abusives, estafes bancàries i posant nom a la pobressa energètica. Oferint ajuda a molts veïns, aturant desnonaments i evitant talls de subministraments bàsics. Una feinada que cal celebrar, en un dia de festa, entre una lluita i una protesta. La celebració serà el dissabte durant tot el dia al Parc Rizal, indret on està ubicada la seu de l’entitat. Es recorda que va ser al 2012 quan es va crear l’entitat al Centre Cultural. Després la gran afluència de casos i la cruesa de la crisi van fer que la PAH de Ripollet i de Cerdanyola es separessin. Ara tornen a ser una i des de que l’any passat van començar a treballar a la nova seu lluiten en un espai més gran que els dóna més possibilitats.
Com van fer l’any passat en el 4t aniversari l’entitat comptarà amb la col·laboració de diverses associacions i grups locals durant la festa. Hi participaran els Rhythm’n Moyo, La Macarena, el Cuadro Andaluz, els Diables i també hi haurà actuacions de grups de música com Nails Clipper i Remolke i activitats infantils com un taller de maquillatge o un espectacle de pallaso.
Un programa d’actes que tindrà un dels moments àlgids al migdia amb la celebració de la paella popular.
24 dies davant La Caixa
És la última gran acció reivindicativa de la PAH i una nova victòria. Després de passar 24 dies davant l’oficina de La Caixa de la carretera de Barcelona l’entitat ha acceptat negociar pel cas de les hipoteques Multidivisa i IRPH d’Encarni i Mayka, ho farà aquest divendres. La protesta mantinguda va rebre el suport també de l’Ajuntament que la setmana passada va anunciar que donava suport a la reivindicació i anunciava que començava “a estudiar la retirada del capital dipositat i cancel·lar les operacions amb aquesta entitat bancària”.
PROGRAMA DE L’ANIVERSARI
La celebració serà al Parc Rizal
9h Esmorzar
9.30h Actuació del grup local de batuca Rhythm’n Moyo
10h Actuació de ‘Pallasa Lilina’
11h Taller de Maquillatge infantil i actuació del Cuadro Andaluz
12h Actuació de la Peña La Macarena
13h Actuació de Hip Hop amb La Vieja Escuela de la Calle
14h Dinar Popular. Paella (3€)
15.30h Actuació dels Diables de Ripollet
17h Concert de Nails Clipper (Blues)
18h Concert de Remolke (Rock)
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies