La propera setmana s’obre la Biblioteca novament com a sala d’estudi nocturn

Arriben les últimes setmanes del curs escolar i també l’època d’exàmens a escoles, instituts i la universitat. Els alumnes que finalitzen segon de batxillerat s’apropen ja a la finalització de les classes i començaran la preparació de les proves de selectivitat que enguany es celebraran els dies 13, 14 i 15 de juny. Aquells que ja van superar aquest tràmit l’any passat també veuen com s’apropen els exàmens de final de curs en els estudis superiors.
És per aquest fet que un any més la Biblioteca posarà a disposició dels estudiants algun dels seus espais com a sala d’estudi nocturn. Obrirà portes el dijous 25 de maig i romandrà obres fins el 25 de juny. Serà un mes durant el qual romandrà oberta de dilluns a divendres de 21 a 1.00 h i dissabtes, diumenges i festius de 19 a 1.00 h.
Trobar un espai on poder concentrar-se durant la nit i on poder compartir amb companys les hores d’estudi és una necessitat per molts joves en aquest tram final del curs.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies