La Careta prepara aquest dissabte dues sessions de teatre i circ al Teatre Auditori

Els grups de teatre i circ de La Careta porten a l’escenari aquest dissabte 20 les peces que han estat treballant durant aquest curs. Després de mesos de treball i assajos, els dos grups de circ, els Mims, Arlequins, Trobadors i Farándula estrenaran pel públic les seves obres. Hi haurà dues sessions, una pel matí amb les actuacions de circ i les obres “Entrevista a los tres cerditos” i “El mundo de las imaginaciones”, i per la tarda les peces “El caserón del miedo” i “Fama”.
La sessió de matí serà a les 11h i la de la tarda a les 18h, ambdues al Teatre Auditori del Mercat Vell. Les entrades per a cadascuna de les sessions es podran adquirir a taquilla per un preu de 5 euros.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies