El CF Ripollet s’acomiada de Primera amb una victòria a casa contra l’Avià (2-1)

El Ripollet CF va tancar aquest cap de setmana la temporada. Al Municipal els homes d’Antonio Romero van acomiadar-se de la Primera Catalana amb una victòria. El rival va ser l’Avià, un equip que com el Ripollet, havia certificat anteriorment el descens de categoria i que tampoc es jugava res més que l’honor en aquesta última jornada. Al final van ser els ripolletencs els que van poder tancar l’any amb un triomf (2-1).
Els roig-i-negres van sortir més forts que els visitants en busca d’un triomf per obsequiar a l’afició. Els locals van gaudir de bones ocasions a la primera meitat però els gols es van fer esperar fins a la segona. Va ser al minut 51, quan a la sortida d’un córner Jaume Mañosa va fer el primer gol local. El segon va arribar sis minuts després. Vicente Bermúdez va convertir un penal que posava coll avall la victòria. A l’últim minut l’Avià va marcar l’únic gol amb un potent xut de Miguel López.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies