La il·lustradora local Andrea Iglesias guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Ja hi ha cartell per a la Festa Major i com marca la tradició està protagonitzat per un pollet. L’autora és la il·lustradora local Andrea Iglesias, que participava per segona vegada i ha rebut amb sorpresa la victòria “sobretot m’ha sorprès que guanyés amb tants vots”. I és que el cartell de l’Andrea, que presenta el dibuix d’un pollet en un carretó, ha estat el preferit per 930 dels 1.417 votants que han participat a l’elecció tant per la web com a través de l’urna que es va instal·lar al Centre Cultural. El segon cartell finalista més votat ha estat el ‘Piu piu’, que sobre un fons negre també contenia un pollet, amb 331 vots. L’altra finalista, ‘Rovell’, el cartell de l’ou, ha sumat 156 vots.
Enguany es van presentar al concurs 25 propostes, gairebé el doble que l’any passat i també hi ha hagut més participants en l’elecció final, registrant-se un augment important en els vots lliurats a través de la butlleta publicada als mitjans de comunicació a l’urna del Centre Cultural.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies