Pilar Castillejo es compromet al ple a millorar la web de transparència

En l’apartat de precs i preguntes el regidor del PSC Juan Parralejo va preguntar al govern per la mala nota que la web municipal ha tret en transparència a l’últim estudi d’Infoparticipa i que explicàvem a la Revista de Ripollet fa tres setmanes. L’exalcalde va apuntar que el govern anterior “estava a mitja taula i amb un pla de millora que comptava amb la participació de tots els grups”. En concret en l’últim estudi fet en l’anterior legislatura Ripollet complia amb el 56,1% dels indicadors i ocupava la 15a posició entre els 23 municipis de la comarca. Ara la web municipal ocupa la penúltima posició i només compleix el 26,9% dels indicadors. És per això que Parralejo va afirmar que estan estudiant “denunciar-ho per incompliment de la llei de transparència” i va preguntar al govern si tenien previst fer millores.
La resposta li va donar la tinent d’alcalde Pilar Castillejo qui va admetre que sabien “que en aquest últim estudi sortiríem malament” i que “no ens agrada, ho lamentem”. Va  justificar la situació actual per manca de personal i va apuntar que a partir del proper mes de juliol incorporen la figura del tècnic d’organització que tindrà entre les seves responsabilitats implementar i mantenir actualitzada la web de transparència. Castillejo va explicar aquesta intenció de millora de la web municipal dins el projecte d’impuls que el govern vol donar a l’administració electrònica.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies