El Bàsquet Femení força el tercer partit en el play-off per la permanència (58-56)

El Bàsquet Femení va demostrar diumenge passat que vol seguir sent equip de Segona. En un duel igualat contra el Vilafant el Barneda va veure com l’esforç ripolletenc tenia recompensa (58-56). Les noies d’Albert Ortega van forçar el tercer duel del play-off en el qual es jugaran la salvació a Figueres.
L’inici fulgurant de les ripolletenques va ser un preludi del partit: defensa en zona per incomodar les incursions rivals i velocitat per moure la pilota. Així aconseguirien un primer parcial de 9 a 0, sobretot per la precisió de Glòria Oriol. Però poc a poc les figuerenques es van assentar sobre la pista i van retallar distancies (20-14). A l’inici del segon quart les locals van començar a regalar pilotes innocentment i les rivals van empatar momentàniament, però abans de la mitja part va tornar l’avantatge local (28-31). A la represa l’igualtat seguia però Oriol, Laia Becerra i Meryam Lara van posar terra de per mig amb un parcial de 8 a 1 abans d’un últim quart elèctric (45-38). Quan semblava que el triomf quedava a casa el Vilafant va tornar a empatar (50-50) i Tania Lara, la base, va veure la cinquena falta quan restaven cinc minuts. Però un triple de Laia López va reactivar a les locals que van aguantar la pressió d’un final molt igualat (58-56).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies