El Club Ciclista convoca una nova pedalada femenina en BTT diumenge

Després de tres anys les pedalades femenines s’han convertit en una activitat habitual al municipi que ha consolidat un grupet d’aficionades a la bici. És per això que el Club Ciclista Ripollet convoca una nova sortida pel proper diumenge dia 11. Sortirà a les 9h de la plaça Joan Abad i es faran uns 30 quilòmetres per terreny planer, serà per tant una nova oportunitat per provar els beneficis de sortir en la bici en grup i acompanyada per membres de l’entitat.
Per altra banda l’entitat continua amb les seves sortides regulars dels diumenges en bicicleta de carretera per Catalunya. Aquest mes de juny els membres del club visitaran Sant Antoni Vilamajor, Sant Miquel del Fai i Monistrol, entre d’altres.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies