La Careta porta als escenaris una obra per lluitar contra l’assetjament escolar

La Careta Teatre continua amb la seva marató de representacions per celebrar el final de curs. El passat dissabte, l’entitat va portar dues obres més a les fustes del Teatre Auditori del Mercat Vell. D’una banda, el grup Vodevil va representar la peça “Stop Bullying”, una obra de teatre social per denunciar situacions d’assetjament escolar i sobre com afrontar-ho. Aquella mateixa tarda també hi va actuar el grup Tramoia, amb l’obra “¡Cómo ha cambiado el cuento!”.
Després de dos mesos de feina intensa, la Careta encara la recta final del curs i el proper 17 de juny l’entitat organitzarà al pati del Centre Cultural una festa pels alumnes de teatre i circ. A més, el divendres 30 de juny, dos grups més de la Careta representaran al Teatre Auditori les obres “Noviembre” i “Caray con el jueguecito”, aquesta darrera com a tribut al dramaturg Alfonso Paso. Les representacions seran a les 18h amb entrades a sis euros.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies