L’equip del Palau Ausit guanya altre cop l’ElectroCat, un concurs de cotxes elèctrics

L’equip de l’institut Palau Ausit va guanyar el passat dissabte la quarta edició de ElectroCat a Santa Pèrpetua de Mogoda. Els alumnes ripolletencs, una vintena d’estudiants del Grau Superior d’Automoció, es van imposar en aquest concurs que premia els millors prototips de vehicle elèctric fet per alumnes de formació professional de Catalunya. Enguany van participar vuit equips de centres d’arreu del territori que havien de construir un prototip de vehicle elèctric durant el curs, sobre una base motriu comuna (motor, variador i bateries), que proporciona l’organització. Un cop al concurs els vehicles han de fer proves d’eslàlom, frenada i radi de gir. Després, els prototips van donar 20 voltes per la zona d’asfalt i de terra, amb diferents rampes. En acabar les proves el jurat va valorar “que la pilot Lorena del Palau Ausit recorregués les 20 voltes amb el seu bòlid verd en només 38 minuts, a més del ràpid canvi de bateria elèctrica, l’agilitat en la prova de l’eslàlom i la bona coordinació tècnica i l’eficient treball en equip”.
Aquesta victòria ja és la segona que aconsegueix el Palau Ausit en aquest concurs, ja que es va adjudicar la primera edició l’any 2014.
.

.
Fotografies facilitades per DecoMunicació – ElectroCat
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies