El Bàsquet recupera a dos bons jugadors de casa, Roger Vilanova i Albert Ortega

Tot just ha acabat la temporada 2016/17 i el Club Bàsquet Ripollet ja ha incorporat a dos jugadors pel curs vinent. Roger Vilanova i Albert Ortega reforçaran al primer equip ripolletenc.
Els dos jugadors de Ripollet estaven jugant a equips de categories superiors. En el cas de Vilanova arriba procedent del Mollet, equip que juga a la Lliga EBA (quarta divisió a nivell estatal). Abans va estar jugant quatre temporades a Plata amb el Prat, en l’últim any a aquesta categoria va aconseguir  l’ascens i va disputar una temporada a Or amb l’equip del Baix Llobregat. L’any següent va firmar pel Baloncesto Miraflores, també a Or, on l’estança va durar un any. A principis de la temporada passada aterrava al Mollet, on ha fet una gran temporada. Ortega també arriba procedent de la Lliga EBA. En el seu cas l’última temporada l’ha jugat amb el Sant Nicolau, equip sabadellenc, en el qual ha estat una temporada. Albert Ortega és un bon coneixedor de la casa perquè l’últim curs ha entrenat al femení.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies