Gran acollida a l’intensiu de dansa de Pepe Hevia organitzat per Epidemic

L’entitat Epidemic Dance Show va organitzar a l’escola Pinetons un curs intensiu de dansa contemporània amb el reconegut ballarí i coreògraf Pepe Hevia. Al curs van participar una vintena de ballarins locals, majoritàriament de la pròpia entitat però també del grup Manama Danza del Bunkay. Les classes s’han organitzat tant pel nivell inicial com per intermig-avançat, sent ambdues una gran oportunitat pels ballarins locals que han pogut gaudir d’unes sessions de luxe al propi municipi. A més d’aquesta activitat Epidemic celebrarà el proper 1 de juliol la seva festa de fi de curs al pati del Centre Cultural.
.

.

Fotografies cedides per Epidemic Dance Show
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies