Els veïns de Can Mas demanen pel barri més neteja, manteniment i activitats

La regidoria de Participació va donar el tret de sortida dissabte passat al programa “Barris amb cor”, una iniciativa  del consistori per millorar la implicació i la participació dels veïns dels diferents barris. La primera trobada es va celebrar al Parc Primer de Maig, al barri de Can Mas. Allà, més d’una vintena de veïns van traslladar les seves queixes i propostes als tècnics de l’Ajuntament. Abans de passar a les dinàmiques de participació, el regidor de Participació, David Fontanals, va repassar les actuacions que s’han fet pel que fa a mobilitat i via pública i va avançar que enguany la Festa Major arribarà al barri de Can Mas, traslladant-hi algunes “activitats principals”.
Després d’una breu intervenció, els assistents es van dividir en tres grups diferents, dinamitzats per tècnics municipals, i on van poder explicar allò que més els agradava del barri, així com també allò que canviarien i com ho farien. Després de recollir les propostes dels veïns, es va fer una posada en comú. Els documents resultants han passat a valoració tècnica aquest dimecres i properament es penjaran al web participa.ripollet.cat.
Des de la regidoria es fa una primera valoració “molt positiva” i expliquen que algunes propostes seran executades durant els mesos d’estiu.
.
PROPOSTES VEÏNALS
Els veïns es van queixar, sobretot, de la neteja dels carrers i parcs, dels problemes de convivència i seguretat ciutadana, així com també de la manca d’activitats culturals al barri. En aquest sentit, algunes de les propostes que van fer els veïns per tal de millorar-ho i recollides pels tècnics van ser:
- Més neteja i manteniment dels parcs i carrers del barri
- Descentralitzar activitats culturals i portar-les a Can Mas
- Augmentar la presència policial
- Impulsar activitats per donar a conèixer el barri
- Ampliar les voreres i espais per a vianants
- Iniciar una campanya de civisme
- Conscienciar als propietaris d’animals
- Ampliar el mobiliari urbà als parcs i carrers
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies