El concurs de curtmetratges es limita a les convocatòries de produccions locals

Enguany no es celebrarà el certamen de curtmetratges que l’any passat va arribar a la seva 18a edició. La regidoria de joventut ha canviat l’orientació d’aquesta activitat i ha convocat només els concursos de curts locals. Així la passada setmana acabava el termini de presentació d’obres pel concurs ‘Made in Ripo’, que es va estrenar l’any passat i que té com a característica que els curts s’han d’enregistrar a Ripollet. En aquesta convocatòria es donarà només un premi al millor curt que serà de 300 euros.
El mateix dia 8 de juliol es podrà participar al Concurs de curts Exprés que arriba a la 10a edició. Com és habitual els participants tindran poc menys de 10 hores per fer el curt. Sabran les condicions pel matí, l’han d’enregistrat durant el dia i l’han de lliurar a la tarda. En aquest concurs es repartiran tres premis de 300, 200 i 100 euros.
La projecció de les obres de les dues convocatòries es farà el 8 de juliol a partir de les 22h al pati del Centre Cultural, que tornarà a acollir la nit de curts després que l’any passat es fes a la Rambla Sant Jordi.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies