Marc Gafarot parla sobre polítiques de defensa a la seva xerrada per a l’ANC

La secció local de l’ANC, Ripollet per la Independència, va convidar el passat dijous 29 de juny a l’expert en relacions internacionals, política europea i política de seguretat, Marc Gafarot. El ponent, que va parlar sobre polítiques de defensa i estat propi, va defensar que en matèria de sobiranisme “s’ha avançat moltíssim en els darrers temps” i es va mostrar optimista, “el marc del sobiranisme és avui dia més dolç que fa uns anys”.
A banda de la defensa militar, Gafarot va puntualitzar que “s’hauran de prevenir qüestions tan concretes com la pirateria comercial i el ciberespionatge” que va recordar, “també formen part de la defensa d’un estat”.
En tot cas, Marc Gafarot va explicar que “haurem de definir quina és la millor política de defensa i seguretat per resoldre els nostres interessos”.
El ponent va exposar alguns casos de bones i males pràctiques en quant a defensa, tant a la Unió Europea com a d’altres països del món.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies