La 5a Vetllada d’Estiu tanca la temporada de les Nits de Música a ritme de jazz

Les Nits de Música, coordinades per Ángel Esteve i Rafael López, han celebrat enguany la seva 17a temporada acostant al públic diversos temes relacionats amb la música. I una bona manera de cloure la temporada és amb la Vetllada d’Estiu. L’activitat, que va arribar a la seva 5a edició dijous passat, es va tornar a celebrar al Jardí Romàntic de la Casa Padró. Pere Padró, propietari de la casa, va donar alguns detalls de l’edificació i del jardí, on hi ha un til·ler, una parra i una palmera que daten de finals del segle XIX. “Aquí dins sembla que no ha passat el temps”, relatava Padró als assistents.
Enguany la vetllada va comptar amb una sessió de latin jazz a càrrec de Carlos Cruz a la guitarra i Marcus Gibert al saxòfon, un duet amb una llarga trajectòria en el món de la música. Rafael López va voler destacar que “no només la música romàntica és la clàssica” i que enguany han volgut “defugir d’aquesta idea”. López va animar als assistents a “tancar els ulls i gaudir de la música”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies