La Mostra Internacional de dansa popular convida un grup mexicà i un senegalès

El Teatre Auditori acollirà aquest diumenge dia 9 una nova edició de la Mostra Internacional de Dansa, organitzada per la CRAC. L’espectacle, que any rere any permet gaudir de grups de dansa tradicional d’arreu del món, comptarà aquest cop amb la participació d’un conjunt de música tradicional africana. Es tracta d’un grup creat a Dakar, capital del Senegal, que ofereix un espectacle amb molta energia amb ballarins, músics i portadors de màscares.
De més lluny arriba l’altra participant a la Mostra, es tracta del grup ‘Danza folklórica de la ciudad de México’ que oferiran una mostra del folklore propi amb danses en grup i en parella i que destaca, entre d’altres aspectes, pels vestits, els colors i els ritmes.
La Mostra començarà a les 18.30h i les entrades, a un preu de dos euros, es poden comprar el dijous 6 de 19 a 20.30h al Centre Cultural o el mateix diumenge, una hora abans de l’espectacle, al mateix Teatre Auditori.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies