Dalmau, Aguado i Rabassa pugen al podi als campionats d’Espanya a Banyoles

El CPA Ripollet ha sumat tres noves medalles en campioants d’Espanya, en la cita celebrada a Banyoles. El patinador cadet Ot Dalmau va aconseguir el subcampionat de la seva categoria en ser segon al programa curt i mantenir la possició en la classificació general del lliure. Només va poder superar a Dalmau el patinador Héctor Diez de Cantabria.
També va ser subcampiona d’Espanya Clàudia Aguado, que també va ser segona ja al curt i va mantenir la posició en el segon exercici. La ripolletenca, que havia estat tercera al campionat català, només va sers superada per la gallega Manuela Vila.
La tercera medalla ripolletenca va arribar a la categoria juvenil femenina on Anna Rabassa va guanyar el bronze. La ripolletenca va ser tercera en el programa curt i va seguir al podi a la general. Els tres patinadors han estat convocats per participar al Campionat d’Europa cadet i juvenil a Asiago-Roana (Itàlia) a finals d’aquest mes.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies