El Quadre Escènic omple el Casal d’Avis amb dos espectacles per tancar el curs

Amb totes les cadires de la sala de teatre del Casal d’Avis ocupades, dissabte passat a la tarda el Quadre Escènic de l’equipament sortia a l’escenari per interpretar la comèdia “El lío que le lían a Pío”, un sainet escrit originalment per José Cedena i que el grup de teatre ha adaptat. A banda de treballar en el guió, també han fet una important feina d’atrezzo i vestuaris, entre d’altres aspectes. La jornada teatral es va tancar amb la sisena edició de l’espectacle “Reviviendo la copla”.
Amb la sessió de teatre del passat dissabte i el concert de la coral Los Estupendos i recital de poesia de l’anterior, el Casal d’Avis dóna per finalitzats els tallers artístics en els que treballa durant el curs.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies