El Certamen de Curts projecta prop d’una vintena de peces de producció local

Dissabte al matí, la Regidoria de Joventut donava el tret de sortida per a l’elaboració dels Curts Exprés. Amb els requisits d’un objecte (una làmpada), una temàtica (romans) i una frase (‘la sabiduría me persigue pero yo soy más rápido’), els participants es van posar a treballar per enregistrar i entregar les seves peces en menys de 10 hores.
El Certamen de Curtmetratges, que enguany s’ha limitat a la producció local, es va celebrar aquella mateixa nit, al pati del Centre Cultural. Allà, els participants als Curts Exprés i també als Made in Ripo van visionar, nerviosos, totes les obres presentades.
Finalment, el curt guanyador del Made in Ripo va ser “Adiós”, d’Alba Recuero i Santi Bravo, premiat amb 300 euros. Als Exprés, els curts guanyadors van ser “La lámpara de la sabiduría” (300 euros), “Toñis nigthmare” (200 euros) i “Ripollvm” (100 euros).
La participació del Made in Ripo ha millorat lleugerament respecte l’any passat, amb un total de 9 obres, 3 més que al 2016. I pel que fa als Curts Exprés, la xifra resta igual: 9 obres.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies