El base ACB Ferran Bassas visita als participants al campus del Sant Gabriel

La setmana passada el base de l’Iberoestar Tenerife, 5è a l’ACB i campió de la Champions de la FIBA, Ferran Bassas va visitar el campus d’estiu del Bàsquet Sant Gabriel on va respondre les preguntes dels participants, es va fer fotos i va signar autògrafs. Des del club destaquen aquesta visita d’un jugador que també ha crescut amb el sentiment d’un club de planter com és el Sant Josep de Badalona i que va venir a Ripollet arran de l’amistat amb Roger Vilanova, amb qui va jugar al CB Prat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies