Ripollet per la Independència resol dubtes sobre el referèndum al Centre Cultural

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Ripollet per la Independència, segueix amb el seu cicle de xerrades i conferències a l’entorn del futur de Catalunya. Aquest divendres a partir de les 19h es parlarà de les ‘Garanties per la democràcia’ en una conferència que té per objectiu  resoldre els dubtes de la ciutadania i explicar els detalls organitzatius i la cobertura legal de la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre. L’entitat comptarà en l’acte amb la participació dels diputats de Junts pel Sí Marc Sanglas i Antoni Castellà. A més de la intervenció dels diputats l’acte servirà per presentar també la Taula pel Sí.
En les últimes xerrades Ripollet per la Independència ja ha tracta sobre les pensions, les polítiques de defensa i les relacions internacionals així com el sistema econòmic d’una futura Catalunya independent.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies