L’ANC convida a la diputada d’ERC Anna Surra per parlar d’immigració i ciutadania

La secció local de l’ANC, Ripollet per la Independència, segueix amb el seu programa de xerrades temàtiques a l’entorn de la futura república catalana. Demà dimarts 5 de setembre organitzen a partir de les 19.30h una conferència al Plaça Tandoori Kebab, ubicat a la Plaça Onze de Setembre. En aquesta ocasió la ponent convidada és la diputada d’ERC al Congrès dels Diputats Anna Surra. Assistent social d’origen uruguaià, Surra va ser una de les fundadores de l’entitat ‘Sí, amb nosaltres’, que aplega ciutadans originaris d’altres llocs del món que volen “participar de la construcció d’una Catalunya nova”. Amb aquesta xerrada des de RxI volen resoldre dubtes sobre aspectes relacionats amb els drets de ciutadania, la diversitat i la immigració.
Es tracta de la segona conferència de l’ANC després de les vacances d’estiu, el passat 30 d’agost va celebrar una dedicada a la hisenda catalana amb la participació del secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó. Abans de l’estiu van organitzar també una trobada de joves, van participar en la presentació de la Taula del Sí i entre d’altres, van dedicar xerrades a les pensions i les polítiques de defensa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies