L’Associació d’Espectadors estrena un nou sistema de venda per Internet

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell inicia temporada amb una novetat molt important: un nou sistema de venda d’entrades a través de la seva pàgina web que eliminarà el tradicional servei de reserva d’entrades. Aquest sistema també serà nou per als associats, que en comptes de rebre les entrades en paper, rebran uns tiquets electrònics amb un codi identificador personal per a cadascú.
Per tal de facilitar la transició cap aquest nou sistema, des de l’Associació d’Espectadors obriran el seu local (Plaça de l’Onze de Setembre, 6) tots els dijous de setembre de 20 a 21h per la venda d’entrades presencial així com també per assessorar sobre el nou sistema. Els dijous 7 i 14 seran exclusivament per als socis, mentre que el 21 i 28 seran per al públic general.
L’entitat ja ha posat en marxa el sistema de venda d’entrades per Internet, fins el 17 de setembre només per a socis i a partir del 18 per al públic general. Tanmateix, tots els dies que hi hagi espectacle, es mantindrà la venda d’entrades presencial dues hores abans de l’espectacle.
.
El concert de Maria Arnal, l’obra ‘La Celestina’ i el retorn de la pallassa Pepa Plana, espectacles destacats del primer trimestre 
:

6 d’octubre 21h - Dia de l’Associació, petit concert de Celtic Groove
L’Associació presentarà la temporada en un acte gratuït amb la companyia de Celtic Groove que oferirà un tast de música popular i folklore celta. Després es celebrarà el sopar del soci, que enguany també es celebrarà al propi teatre, a un preu de 18€.
.

20 d’octubre 21hLa visita inesperada de la Cia Teatre del Raval
Adaptació del thriller d’Agatha Christie fet per Tamar Aguilar i dirigit per Pau Guix. Una obra que convida als espectadors a sumar-s’hi a la recerca de l’assassí d’un home que apareix mort d’un tret a la seva cadira de rodes. El cas serà més difícil del que sembla.
.

3 novembre 21h - 45 cerebros y un corazón, Maria Arnal i Marcel Bagès
Disc revelació del 2016, la colpidora veu de Maria i la guitarra d’en Marcel són prou per convertir en un gran espectacle, amb estil propi i gran sentit cançons de memòria històrica, amor i reivindicació social. Un treball que agafa el nom de la descoberta feta en una fossa comuna de Burgos.
.
17 novembre 21hParadís pintat de la Cia Pepa Plana
Dos anys després que Pepa Plana vingués a Ripollet amb Penélope ara torna amb un espectacle divertit i compromès, ideat per Ferruccio Cainero, on es converteix en un àngel que farà riure, emocionar i pensar.
.

1 desembre 21hEls Pastorets de Cor Vivaldi
El Cor Vivaldi – Petits Cantors de Cata- lunya, un dels pocs cors escolars de tot l’estat espanyol amb una vida concertística pròpia, oferiran una versió del clàssic en forma de cantata.
.
15 desembre 21h - Celestina, la tragicomèdia de la Cia Atalaya
La companyia sevillana portarà la seva adaptació moderna del gran clàssic de la literatura castellana. Aquest espectacle tindrà un preu reduït per a estudiants de secundària.
.

.
Programa d’òpera i ballet i també música i literatura
A més de la programació d’espectacles professionals que es podran veure en directe al Teatre Auditori l’Associació d’Espectadors ofereix també altres activitats regulars com el programa de les Nits de Música, que inclou nou sessions fins a finals d’any; el café literari, que convidarà a llegir ‘Los puentes de Madison’, ‘Tierra firme’ i ‘Secuestro en Nueva York’, i la possibilitat de veure la retransmissió de quatre espectacles d’òpera i ballet al llarg de tot l’any:
24 d’octubre a les 20h
Òpera ‘Un ballo in maschera’
27 de febrer a les 20h
Òpera ‘Romeo et Juliette’
24 de maig a les 19.30h
Ballet ‘Thieré, Pite, Pérez, Schechter’
7 de juny a les 19.30h

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies