Els usuaris ja gaudeixen les millores fetes als vestidors del camp de futbol

L’Ajuntament ha realitzat els darrers tres mesos obres de millora al camp de futbol municipal. Amb les obres s’ha pintat el passadís interior i els vestidors, s’han canviat portes i finestres, s’han reparat algunes instal·lacions i en tres dels vestidors s’hi ha posat climatització. A més al terreny de joc s’ha eliminat cautxú i s’han repintat les línies. El president del CF Ripollet, Àngel Hidalgo, es mostra satisfet per l’actuació però destaca que queden millores per fer i agraeix “el compromís municipal de seguir treballant en el camp de futbol”. Dotar més vestidors de climatització i el canvi de la gespa artificial, que està a punt d’esgotar la seva vida útil, són algunes de les obres pendents per a una segona fase que el regidor Ramiro Moldes espera poder fer “abans d’acabar la legislatura”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies