El carrer Balmes es tallarà al trànsit divendres per celebrar el Dia sense Cotxes

Ripollet està en plena celebració de la Setmana de la Mobilitat. Dissabte passat, 16 de setembre, es va tallar al trànsit part de la Rambla Sant Esteve per destinar-la a les bicicletes, skates i monopatins. Una de les activitats que més va destacar durant la jornada va ser el circuit que va organitzar l’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS) per tal de sensibilitzar la ciutadania sobre la diversitat funcional. L’entitat va posar a disposició dels participants unes quantes cadires de rodes per tal de provar-les. El seu president, Juan Garcia, va dirigir el recorregut, tot mostrant en dues sessions pràctiques les dificultats que es troben les persones que van amb cadira de rodes circulant per la via pública. De fet, en un petit tram de la rambla els participants van poder comprovar les dificultats que tenen per accedir a alguns comerços i edificis, així com també l’estretor de les voreres. Els participants també van poder provar una bicicleta adaptada a cadires de rodes que s’està intentant implementar a Catalunya. Durant tot el dia també hi van haver diversos estands amb informació sobre  transport públic i del servei del Bicibox, per provar les bicicletes elèctriques o inclús donar-se una volta amb les bicicletes que prestava el servei local de l’R-bici. L’entitat Animales Ripollet es va sumar a la jornada amb una recollida de pinso.
La Setmana de la Mobilitat continua en marxa i aquest divendres se celebrarà el Dia sense Cotxes. Es tallarà al trànsit el carrer de Balmes entre els carrers Padró i Molí d’en Ginestar i s’hi celebraran diverses activitats.
.

.
DIVENDRES 22 DE SETEMBRE
Activitats al carrer Balmes que estarà tallat al trànsit entre Padró i Molí d’en Ginestar de les 9 a les 21h i també de 8 a 21h es tallarà al trànsit el carril cap a Montcada entre Padró i Tarragona.
.
VIATJA GRATIS EN AUTOBÚS
Durant tot el dia al B5 Ripollet – Sabadell directe
R BICI SURT AL CARRER
Lloguer gratuït de bicicletes i assessorament
EXPOSITOR BICICLETES ELÈCTRIQUES
Amb Legend e-Bikes de 10 a 12h i de 16 a 21h
SANCIONS MORALS I JOCS TRADICIONALS
Activitats de sensibilització amb la col·laboració dels alumnes i docents de l’institut Lluís Companys.
CIRCUIT D’EDUCACIÓ VIÀRIA AMB BICI
De 16.30 a 19h. Amb la Policia Local
RECORREGUT A CEGUES
Activitat de sensibilització amb l’ONCE
.
DIUMENGE 24 DE SETEMBRE
.
CIRCUIT SOBRE RODES
11.30h Parc Pinetons. Jugatecambiental
PEDALADA POPULAR
Sortida a les 11h als Pinetons. Inscripcions a les 10.30h a la Jugatecambiental. Cal portar casc. La passejada s’inclou a les Festes de la Tardor.
.
DIMECRES 27 DE SETEMBRE

INSTAL·LACIÓ DE CARREGADORS ELÈCTRICS PER A VEHICLES
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies