El CB Ripollet Sandacos guanya en un partit frenètic al CN Caldes (66-60)

El Club Bàsquet Sandacos es va estrenar al Barneda amb un triomf. L’equip renovat es presentava davant el seu públic amb jugadores noves i un nou tècnic, Xavi Voltà. El conjunt va donar la talla tot i que el partit se li va complicar després del descans. Les ripolletenques van acabar el primer temps amb victòria però el conjunt calderí va voltejar el resultat. En l’últim quart les blaves van aconseguir remuntar el partit (66-60).
Les basquetbolistes del CB Ripollet van veure com el CN Caldes encistellava primer. Tot i això no es van acovardir i amb una bona actuació de Glòria Oriol, que va fer 5 punts en aquest quart, van acabar per davant abans de començar el segon quart (13-11). En els següents deu minuts les locals van enfortir-se i van obrir bretxa al marcador posant una distància de deu punts (24-34). Però al tercer quart tot es va capgirar. Les visitants van mostrar una millor versió davant unes ripolletenques molt desencertades (41-44). L’últim quart va ser frenètic. Les ripolletenques van tirar d’èpica i van capgirar el marcador sobretot per l’actuació de les germanes Lara, amb 9 punts de Tània i 10 de Meryam, que van valdre la victòria (66-60).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies